GROEPSLESSEN OOSTERHOUT

Bootcamp Oosterhout
  • In een korte tijd fitter

  • Train binnen in een hyper moderne privé gym

  • Voor iedereen toegankelijk

  • Gevarieerde locaties en trainingen

  • Bepaal je eigen tempo

  • Trainen in gezellige groep = extra motivatie

  • Train met je eigen lichaamsgewicht

  • Betaalbaar!

JE DOELEN WÉL BEHALEN MET

GROEPSLESSEN

Ben je op zoek naar groepslessen Oosterhout? Dan heeft Stay Fit With Monty een goede oplossing. Je kunt namelijk bootcamp volgen als groepsles maar ook zijn er diverse andere opties. Stay Fit With Monty geeft je namelijk de kans om ook een combinatie te maken met leuke groepslessen. Fightfight, BBB, bagtraining of circuittraining in een hypermoderne ruimte. En wil je de ene week toch lekker buitensporten i.v.m. het lekkere weer? Dan kies je gewoon met een abonnement voor een bootcamp die hierbij inbegrepen zit.

Wissel elke week af en train elke dag wanneer het jou uitkomt. Afwisselend, leuk, vol enthousiasme en steeds weer een stukje dichterbij je doel. In elke training is er voldoende aandacht voor kracht, conditie en gezelligheid. Zo train je en heb je niet eens door dat alweer bijna de les voorbij is. Lees onderstaande vragen, bekijk alle informatie m.b.t. het rooster en de prijzen en vraag een gratis proefles aan! We kijken uit naar je komst.

Nee! We kijken specifiek naar je wensen en behoeftes. Niemand is hetzelfde en iedereen heeft zijn eigen weg en tempo. Het gaat om resultaat voor de lange termijn. Liever 1 op 1 training? Bekijk ook eens ons personal training Oosterhout aanbod.

In een leuke en gemotiveerde groep trainen. Je hebt dus op een leuke manier een stok achter de deur met gelijkgestemden. We kunnen uit ervaring zeggen dat iedereen gelijkwaardig is en elkaar motiveert om net dat beetje meer te geven.

Lijkt het je leuk om een keer een sportief uitje voor je familie of vereniging te organiseren? Kies dan eens voor een leuke groepsles! Kies uit het diverse aanbod en neem contact met ons op voor het bespreken van de mogelijkheden.

Het groepslessen rooster van Stay Fit With Monty biedt je de mogelijkheid om diverse keren in de week een groepsles te komen volgen! In een hypermoderne ruimte in Oosterhout worden de lessen gegeven door ervaren trainers! Iedere groepsles is anders en gevarieerd. Kortom, genoeg keuze om een groepsles te kiezen die het beste bij je past! Bekijk onderstaand het aanbod/rooster.

Bij de groepslessen wordt er gebruikt gemaakt van een abonnement. Er zijn verschillende soorten groepsles abonnementen beschikbaar klik hier om te bekijken welke het beste bij je past.

Wist je dat je bij aanschaf van een groepsles abonnement je GRATIS iedere week kan deelnemen aan de bootcamp op dinsdag?