OVERONS

Bootcamp Oosterhout

DE DRIJFVEER ACHTER BOOTCAMP OOSTERHOUT

STAY FIT WITH MONTY

In 2014 is Stay Fit With Monty opgestart door Gianni Agaatsz. Als eerbetoon aan zijn vader Monty Agaatsz de onderneming naar hem vernoemd. Monty heeft gedurende de sport carrière altijd aan de zijde gestaan van Gianni en hem gepusht het maximale uit zichzelf te halen. Monty zelf is de 70 gepasseerd en is indrukwekkend fit. Met zijn lichamelijke- en geestelijke gesteldheid is hij een inspiratiebon voor velen en krijgt hij veel respect van alle leeftijdsgroepen. Hij is het levende bewijs van de uitspraak:``age is just a number``.

Stay Fit With Monty is bewust van het feit dat iedereen ouder zal worden. Iets waar je niet veel aan kunt doen uiteraard! Wel kun je zo goed mogelijk voor je lichaam zorgen en zo het dagelijkse leven zo aangenaam mogelijk maken. Dit door middel van bootcamps, groepslessen, personal training en advies. Kies voor Stay Fit With Monty en werk aan je conditie, mentale fitheid, kracht en zorg zo goed voor je lichaam. Stress, overgewicht en andere klachten kunnen worden gereduceerd op een aangename manier.

In je ééntje trainen in een sportschool is niet altijd de uitkomst. Investeer in jezelf en je lichaam en kies voor een leuke bootcamp. Je traint in een groep en werkt tegelijkertijd aan je doelen. Wij geven de garantie dat je er geen spijt van zult krijgen!

focus

OMDAT JE DAT PERSOONLIJKE DOEL WIL HALEN

We bespreken je doelen, wensen en uiteraard je budget. Op basis hiervan maken we een passend plan zodat jij je comfortabel voelt bij het pad op weg naar resultaat.

1on1

OMDAT NIEMAND HETZELFDE IS

Iedereen heeft zijn eigen weg. Afvallen is net zo lastig als aankomen. Door onze jarenlange ervaring weten we wat er gevraagd zal worden. Niet alleen op het gebied van training, voeding maar ook zeker mentaal.

limits

VERLEG JE GRENZEN

We geloven dat iedereen zijn grenzen kan verleggen. Dat achter elke onzekerheid een kracht zit. We geloven dat onze persoonlijke aanpak deze ook bij jou naar boven zal gaan krijgen.