PERSONAL TRAINER OOSTERHOUT

Bootcamp Oosterhout
  • Stok achter de deur

  • Ervaren trainer

  • Zichtbare/meetbare resultaten

  • Train in een privé gym

  • Voedingsadvies

  • Online coaching

JE DOELEN WÉL BEHALEN MET

PERSONAL TRAINING

Ben jij op zoek naar een personal trainer Oosterhout? Stay Fit With Monty helpt je graag bij het bereiken van je doelen. Soms is het erg druk en komt een groepsles niet altijd uit. Je agenda laat het niet toe of je motivatie werkt niet echt mee. Toch is het belangrijk om elke week stappen te blijven zetten omdat je dit keer toch wel echt dat ene belangrijke doel wilt bereiken. Kiezen voor een personal trainer Oosterhout kan hier enorm bij helpen. In een 1 op 1 sessie ga je namelijk je grenzen opzoeken en zorgen dat je elke week resultaat boekt. Waar je in een groep nog wat in kunt houden zal dat hier wat lastiger gaan.

De vele mensen die je voor gingen boekten enorme resultaten en ervaren de voordelen van het verleggen van die grenzen. Of je nu spiermassa wilt opbouwen, wilt afvallen, fit wilt zijn of juist gaat trouwen en even een korte intensieve sprint wilt maken qua kilo’s, we helpen je graag. De ervaring die we hebben delen we met je en daarmee helpen we je richting je doel. Niet alleen door middel van training maar ook je voeding. Alles gericht om dat ene zo gewenste doel te bereiken.

Heb je interesse en wil je graag meer weten over een personal trainer in Oosterhout in de vorm van Stay Fit With Monty? Neem contact met ons op en bekijk vrijblijvend de mogelijkheden. Het is immers van groot belang dat er van twee kanten een klik is!

Let op! Een proefles Personal Training is altijd vrijblijvend en gratis!

Nee! We kijken specifiek naar je wensen en behoeftes. Niemand is hetzelfde en iedereen heeft zijn eigen weg en tempo. Het gaat om resultaat voor de lange termijn.

Resultaat! Mits je je natuurlijk kunt houden aan de richtlijnen die je krijgt. We geloven in een schema die je makkelijk kunt inpassen in je leven. Resultaat door consistentie en motivatie. We sturen op een gezonde levensstijl die je vol kunt houden. Geen dieet maar iets wat past bij wie je bent. Veel dingen in het leven kun je vervangen maar een lichaam is uniek. Zorg er daarom goed voor. Heb je ooit weleens iemand gesproken die zei dat hij zich rot voelde omdat hij is afgevallen en fitter is geworden? Personal trainer Oosterhout, de stap naar resultaat!

Naast het trainingsplan en voedingsschema bieden wij online coaching aan tijdens je personal trainer Oosterhout begeleiding. Hierbij hebben wij elke dag contact met betrekking tot je training, voeding en andere zaken die er voor zorgen dat je jouw doel gaat behalen. Ook worden er maandelijks metingen verricht om de voortgang van jou proces te analyseren en bij te sturen waar nodig. Ook is het mogelijk om het schema te koppelen aan groepslessen Oosterhout of bootcamp Oosterhout. Een interessante manier om in een groep te trainen!

Niet geheel onbelangrijk zijn natuurlijk de kosten. De kosten voor 1 uur Personal Training bedragen €70,- per uur(ook is het mogelijk om 30 of 45 minuten te trainen). We hebben een unieke mogelijkheid waarbij je iemand mag meenemen en hij of zij met je mee kan trainen voor hetzelfde bedrag. Zo kun je dus eventueel samen het bedrag delen of traint hij of zij gratis mee. Ook is het mogelijk om in een kleine groep te trainen. Je kan kiezen om Personal Training af te nemen als particulier of zakelijk.

Prijzen 2020:

1-2 personen

€70 per uur

3-4 personen

€85 per uur

5-6 personen

€100 per uur

PT Daluren: (Personal Training voor een verlaagd tarief tussen 12:00-16:00)

Tussen 12:00 – 16:00 is het mogelijk om van maandag tot en met vrijdag te trainen voor een verlaagd tarief, voordelig trainen met hetzelfde resultaat!

1-2 personen

€50 per uur

3-4 personen

€65 per uur

5-6 personen

€80 per uur

Wij maken gebruik van een privé gym. Hier kan je dus in alle rust trainen, zonder het gevoel te hebben om door heel de sportschool bekeken te worden. De prachtige ruimte, die van alle gemakken is voorzien  is gelegen aan de Hoevestein 19 in Oosterhout.