VEELGESTELDE VRAGEN

GROEPSLESSEN & BOOTCAMP

Kan ik als ik Personal Training volg gratis deelnemen aan de groepslessen en bootcamps?
Personal Training staat los van de groepslessen en bootcamp. Het is daarom niet mogelijk gratis deel te nemen aan de groepslessen en bootcamp.

Kan ik een proefles volgen?
Jazeker, dat raden we ook aan. Maak een afspraak om te kijken of je een training leuk vindt en wat je van de sfeer vindt. Wij zijn overtuigd dat je het leuk en gezellig gaat vinden, maar overtuig jezelf.

Mocht de proefles me bevallen en ik me wil inschrijven hoe meld ik me aan voor een groepsles of bootcamp?
Via onze SFWM-app meld je je aan voor een groepsles of bootcamp. Je ontvangt de uitnodiging voor de SFWM-app na je inschrijving.

Wat neem ik mee naar een training?
Pas je graag aan op welke training je kiest. Voor de trainingen binnen sportieve kleding. Eventueel eigen handschoenen voor boks gerelateerde trainingen. Voor de bootcamp kleed je graag naar de weersomstandigheden. Voor alle trainingen is een handdoek en flesje water aan te raden. Hygiëne staat bij ons hoog als prioriteit. Kom daarom met schone kleren en schoenen trainen

Moet ik al een bepaald niveau hebben?
Nee! We kijken specifiek naar je wensen en behoeftes. Niemand is hetzelfde en iedereen heeft zijn eigen weg en tempo. Het gaat om resultaat voor de lange termijn.

Wat kan je verwachten bij een groepsles?
In een leuke en gemotiveerde groep trainen. Je hebt dus op een leuke manier een stok achter de deur met gelijkgestemden. We kunnen uit ervaring zeggen dat iedereen gelijkwaardig is en elkaar motiveert om net dat beetje meer te geven.

Waar en wanneer zijn er groepslessen en bootcamps?
Het trainingsrooster van Stay Fit With Monty bied je de mogelijkheid om maar liefst 11 keer in de week een groepsles of bootcamp te komen volgen! Je kunt buiten in de mooiste parken van Oosterhout en omgeving trainen of binnen in onze hypermoderne ruimte! Iedere training is anders en gevarieerd. Kortom, genoeg keuze om een training te kiezen die het beste bij je past! Klik hier voor het actuele trainingsrooster!

Wat zijn de kosten van de groepslessen en bootcamps?
Bij de groepslessen hanteren we een abonnement of rittenkaart. Kijk bij het kopje groepslessen voor de actuele prijzen.

ABONNEMENT & RITTENKAART

Is mijn abonnement maandelijks opzegbaar?
Ja, alle abonnementen zijn maandelijks opzegbaar. De opzegtermijn bedraagt 1 kalendermaand

Wanneer wordt mijn abonnement afgeschreven?
Iedere 20ste van de maand wordt je abonnement afgeschreven

Ik ben halverwege de maand lid geworden, moet ik dan voor de hele maand betalen?
Nee, je betaalt alleen voor de resterende dagen van die maand en de eenmalige inschrijfkosten

Hoelang is mijn rittenkaart geldig?
De rittenkaarten zijn 2 maanden geldig na de aankoop

Kan ik de rittenkaart bij iedere groepsles inzetten?
Ja, de rittenkaart kan je inzetten bij iedere groepsles. Het is aan te raden om een rittenkaart aan te schaffen wanneer je nog niet zeker weet of de trainingen echt iets voor je zijn. Op deze manier kan je ook op een makkelijkere manier kennismaken met het aanbod van de trainingen

ALGEMEEN & BEREIKBAARHEID

Hoe vaak per week mag ik komen trainen?
Aan de hand van je abonnement of rittenkaart kan je kijken hoe vaak je een training kan volgen.

Ik ken helemaal niemand bij Stay Fit With Monty
Helemaal geen probleem. Bij Stay Fit With Monty staat laagdrempeligheid hoog in het vaandel. Zo is iedereen welkom jong en oud! Uit ervaring word je makkelijk opgenomen in de groep en leer je snel nieuwe mensen kennen. Bij een gratis proefles mag je uiteraard ook iemand meenemen.

Waar zijn jullie gevestigd?
Voor de Personal Trainingen en groepslessen maken wij gebruik van een privé gym. Hier kan je dus in alle rust trainen, zonder het gevoel te hebben om door heel een sportschool bekeken te worden. De prachtige ruimte, die van alle gemakken is voorzien is gelegen aan de Hoevestein 19 in Oosterhout. Voor de bootcamps maken we gebruik van de mooiste parken en bossen in Oosterhout en omgeving.

Zijn er kleedkamers aanwezig?
Bij de groepslessen zijn er aparte kleedkamers voor mannen en vrouwen, ook is het mogelijk te douchen. Omdat je bootcamp trainingen buiten worden gegeven is het aan te raden om in je sportoutfit te komen

Is er parkeergelegenheid?
Omdat we bij de Personal Trainingen en groepslessen gebruik maken van een privé gym op een kantorenpark, is er zeker na 18:00 aan parkeergelegenheid geen gebrek. Voor de deur is plek voor zon 12 auto’s. Je kan je auto, motor, brommer of fiets direct en zonder bijkomende kosten parkeren. Bij de bootcamps wordt er altijd verzamelt bij een parkeerplaats waar de training plaatsvindt. Ook hier kan je zonder bijkomende kosten parkeren.

Mijn vraag staat er niet tussen!?

Mocht je vraag hier niet tussen staan stel je vraag dan hier