VOEDINGSADVIES/ONLINE COACHING|

Bootcamp Oosterhout
  • Bevordert je gezondheid

  • Boek mooie resultaten

  • Perfecte aanvulling op je training

  • Een voedingsadvies dat bij jou past!!!

CONSISTENT RESULTAAT?

VOEDINGSADVIES & ONLINE COACHING

Naast het hebben van de juiste motivatie is het ook erg belangrijk om de juiste voeding tot je te nemen. Niet alleen voor het trainen, tijdens het trainen maar ook na de workout. Voeding is een cruciale pijler op weg naar je doelstelling. Ook op dit gebied heeft Stay Fit With Monty de nodige ervaring. Al vele andere deelnemers gingen je voor met de mooiste resultaten. Afvallen, aftrainen, fit worden of juist spiermasse opbouwen. Ieder zijn eigen doel en daarbij horende uitdagingen.

Op basis van je wensen gaan we kijken naar alle ingredienten van een gezonde balans. Hoe hard train je en wat is je voedingspatroon op dit moment. We analyseren je voedingspatroon en helpen je stap voor stap op weg naar een (nog) betere leefstijl. Uiteraard is de focus voor ons dat het past in je dagelijkse leven. Geen calorieen tellen, bakjes voorbereiden en afwegen maar gewoon op een gezonde manier stappen zetten. We transformeren dus graag samen met jou naar een gezonde leefstijl die je vol kunt houden. We zijn graag een stok achter de deur voor je!

Nee! We kijken specifiek naar de wensen en behoeftes. Niemand is hetzelfde en iedereen heeft zijn eigen weg en tempo. Het gaat om resultaat voor de lange termijn. We geloven niet in calorieën tellen en willen een duurzame methode zonder dat je elke dag met bakjes rondloopt. Consistentie is hierbij de rode draad!

We kijken samen naar je doel, hoe je momenteel met je voeding omgaat en wat je wensen/bijzonderheden zijn. Niemand is hetzelfde! Samen stippelen we een route uit. Je hebt dus op een goede manier een stok achter de deur op weg naar je resultaat. We werken een methode die past bij jou en je doel.

De kosten van online coaching liggen op €75,- per maand. Voor het voedingsschema betaald je eenmalig €20,-. Wanneer je kiest voor personal training zit dit standaard inbegrepen.